Wij, Jan en Jos van Boxtel - Kokke en onze labrador Hugo heten u van harte welkom op Manoir Le Cuvier en nodigen u graag uit om uw vakantie bij ons door te brengen.

Le Cuvier, een monumentaal landhuis van 200 jaar oud, ligt in een bosrijke heuvelachtige omgeving, vlakbij het idyllische dorpje Saint Raphal in de Dordogne en staat op een heuvelrug met rondom geweldige, wijdse uitzichten. Het huis is uit dikke natuurstenen muren opgetrokken, en heeft mooie stenen trappen voor alle ingangen. In dit voormalige wijnchateau, werd de wijnoogst van de omgeving verzameld.

Het manoir staat op een terrein van 2,6 ha , bestaande uit een park met eeuwenoude ceders en eiken, fruitbomen, lavendelperken, een fraaie bloemenweide met 8 orchideensoorten, een groentetuin en een prachtig gelegen zoutwater zwembad van 11 bij 5 meter. Voor wat schaduw is er een overdekt terras. Het zwembadgedeelte is afgezet met een hekwerk met poortjes.

De rechtervleugel van het manoir wordt verhuurd als gte tot 6 personen. Voorts is er een zeer ruime gastenkamer voor 2 tot 3 personen.

F

  Manoir Le Cuvier


zwembad